Trumps chans vid omvalen sjönk efter att han attackerade Bitcoin

 21. Juni 2020      
 Bitcoin   

Donald Trumps missupptagning av pandemin och den civila oron i USA dämpar hans möjligheter till återval och Bitcoin Profit handlare håller med.

Donald Trumps odds vid omvalet har sjunkit kraftigt, enligt spel från kryptohandlare. Trumps chans på omval har sjunkit till 44% jämfört med Bidens 52% sannolikhet för seger.

TRUMP Futures stupar 30%

TRUMP-terminskontrakt på FTX sjönk från 62% när de lanserades i februari till 44% från och med presstiden. De tokens betala $ 1 för en seger. TRUMP handlas nu till 44 cent, vilket innebär en upplevd möjlighet till omval på 44%.

Kontrakten överensstämmer i stort med nationella omröstningsuppgifter. Enligt en ny undersökning från Fox, som rapporterats av Politico , fann den impeach Trump hade sjunkit till 38% återval chans. Nu sa 50% av de tillfrågade att de skulle rösta på den demokratiska kandidaten Joe Biden.

En nationell undersökning från Democracy Fund + UCLA Nationscape Project har Biden med en sund 11-punkts ledning över Trump på 50-39.

Trumps hantering av coronavirus-pandemin och rasupploppet efter George Floyds död i Minneapolis har tagit en avgift på presidentens valmöjligheter. Hans klyvande administration har misshandlat förbindelserna med Kina, demonterat EPA, misslyckats med att svara på coronaviruspandemin och missförvalt skatte- och sjukvårdsreform. Demonstrationer mot polisbrutalitet och Trumps hantering av dem markerar det senaste avsnittet i en serie misstag sedan han valdes.

Kryptohandlare överger kaotiska, misslyckade ordförandeskap

Det fallande priset på FTX TRUMP-kontrakt står i kontrast till priset på BIDEN, som nu handlas till 52 cent. Enligt explosiva avslöjanden från Trumps före detta nationella säkerhetsrådgivare, John Bolton, i sin bok The Room Where It Happened , sa Trump till finansministeriet Steve Mnuchin: ”Var inte en handelsförhandlare. Gå efter Bitcoin [för bedrägeri]. ”

Boken är planerad att släppas den 23 juni och avsnitt har redan läckt till pressen. Kryptohandlare har varit snabba att överge Trump när hans chanser för seger i det kommande presidentvalet faller.

Trumps auktoritära svar på den civila oron efter George Floyds död och den ökande kritiken av hans missupptagning av coronavirushotet kommer sannolikt att skada hans chanser för omval för en andra mandatperiod.

Under USA: s hela historia har sju presidenter inte lyckats vinna omval medan 21 kunde säkra en andra mandatperiod. I genomsnitt bör en sittande president har en chans 75% av omval, om de har möjlighet att undvika riksrätt , avgång , eller ännu värre .

Troligtvis den mest kaotiska administrationen i modern amerikansk historia har Trump ofta sänt antimigrantens känsla och passerat skattereform tidigt i sin administration som öppet riktade sin bas – opåverkade, vita arbetarklasser.

Hans främsta hopp om en seger i november ligger i hans fortsatta ansträngningar för att undertrycka väljarrättigheterna. Han har beskrivit röstning via mail som den ”största risken” för sina återvalssyn. Röstning via post antas ofta gynna mer progressiva politiska partier och stöds vanligtvis av demokrater. Beviset tyder dock på att det har litet inflytande på valresultatet.