Forsikringsmarkedet Tidal Finance rejser yderligere $ 1,8 millioner

 13. März 2021      
 Bitcoin   

Forsikringsmarkedet Tidal Finance rejser yderligere $ 1,8 millioner Eth2-aktører, og validatorer kan snart købe dækning ved hjælp af Tidals skråforsikring til proof-of-stake-protokoller.

Tidal Finance, en Polkadot-baseret forsikringsplatform, annoncerede i dag en yderligere investeringsrunde på $ 1,8 millioner for at lancere sin decentrale forsikringsmarked i den kommende måned. Investorer i denne overtegnede strategiske rejse inkluderer Spartan Capital, Hypersphere Ventures, Kenetic Capital og QCP capital.

Til dato har Tidal Finance samlet samlet $ 3,8 millioner til udvikling af protokoller og økosystemer

”Forsikringsløsninger er meget efterspurgte, da smarte kontrakthacks af høj værdi er blevet mere udbredte. Mens den samlede værdi, der er låst i DeFi, nærmer sig 40 milliarder dollars, er mindre end 3% af aktiverne forsikret på grund af den begrænsede tilgængelighed af forsikring. Bitcoin Trader udfylder dette hul ved at anvende strategier til risikostyring svarende til traditionelle forsikringsselskaber for at forbedre kapitaleffektiviteten, ”sagde Chad Liu, administrerende direktør for Tidal.

I den sidste måned har Tidal dannet over 20 partnerskaber med andre projektteams for at skabe sikkerhed for deres brugere. Disse samarbejder vil hjælpe brugere af sådanne projekter med at få adgang til forsikringsdækning til gengæld for at levere likviditet i Tidals kapitalpulje. Nogle nylige partnerskaber inkluderer HydraDX, Cere Network, Equilibrium, Reef Finance, StakeDAO, StaFi, bZx osv.

Ud over at gøre DeFi-forsikring billigere og mere overkommelig, lancerer Tidal også forsikringsprodukter til områder, der aldrig tidligere var dækket. Snart kan validatorer og delegatorer af forskellige PoS-protokoller, herunder Ethereum 2.0, købe forsikring mod skårende risici. ”Vi inviterer protokoller og validatorer til at forsikre deres brugere mod at skære begivenheder. Vi lancerer snart en række incitamentsprogrammer til tidlig adoptere, ”tilføjede Liu.

“Polkadot er det hurtigst voksende økosystem for DeFi. Vi er glade for at bruge Tidal-forsikringsplatformen til at dække Hypersphere’s likviditetsminedrift og indsats i hele vores portefølje af Polkadot- og Kusama-projekter. ”

– Jack Platts, administrerende partner hos Hypersphere Ventures

Tidal distribuerer sine nytte-tokens blandt brugerne i 1. kvartal.

Om Tidal Finance

Tidal er en tværkædet decentraliseret diskretionær gensidig dækningsprotokol, der giver DeFi-samfundet muligheden for at sikre sig mod fejl i enhver DeFi-protokol eller aktiv. Ved direkte at udnytte reserven til at dække flere protokoller på samme tid tiltrækker maksimering af kapitaleffektivitet LP’er, mens tilbudet af en konkurrencedygtig forsikringspræmie tiltrækker købere.

Tidals kerneteam består af serielle iværksættere og blockchain-veteraner, der har en enorm erfaring og en dokumenteret track record inden for cybersikkerhed, kode-revision, økonomi, kryptografi, blockchain og engineering. Tidal understøttes af Hypersphere Ventures, KR1, Spartan Capital, NGC Venture, QCP Capital, Kenetic Capital, Genesis Block og AU21 Capital.